Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου - Α.Ε.Κ Χαλκίδας 5-2

Στο προτελευταίο ματς του πρωταθλήματος, η Αναγέννηση Αφρατίου κέρδισε με σκορ 5-2 την ομάδα της ΑΕΚ, αν και είχε ήδη εξασφαλίσει τη 2η θέση που οδηγεί στα μπράζ για την άνοδο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι βρίσκεται πανάξια στη θέση αυτή.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δυο ομάδες με λίγες χαμένες ευκαιρίες και η Αναγέννηση Αφρατίου κατάφερε να προηγηθεί με τον Λ.Γκέκα  με σουτ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει καθώς στα επόμενα λεπτά κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Δ.Μεσαριτζίδης.
Ίδιο σκηνικό και λίγο αργότερα, "αυστηρό" πέναλτι κερδισμένο ξανά για την ΑΕΚ, πάλι εκτελεστής ο Δ. Μεσαριτζίδης, που ήταν και πάλι εύστοχος, γράφοντας το 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Αναγέννηση Αφρατίου βγήκε πιο σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχασε καθόλου χρόνο..
Μετά από φοβερή "κουρσα" και σέντρα του Τσιριμώκου απ'τα αριστερά, ο Λ.Γκέκας και πάλι με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσια, 2-2.
Πριν σταματήσουν οι πανηγυρισμοί, το σκορ έγινε 3-2 με κεφαλιά του Γ.Βασιλείου μετά από κόρνερ, ενώ λίγο έλειψε σε φάση "καρμπόν" ο ίδιος παίκτης να κάνει το 4-2, δύο λεπτά αργότερα..
Ότι δεν πέτυχε ο Βασιλείου, το έκανε ο Δ.Μαργέτης, με πέναλτι αυτή τη φορά για την Αναγέννηση Αφρατίου.
Με το σκορ στο 4-2, η ομάδα άρχισε να παίζει πιο καλό ποδόσφαιρο και δημιουργουσε φάσεις με ουσία από κάθε πλευρά του γηπέδου, φτάνοντας εντέλει στο 5-2 εύκολα, με σκόρερ για ακόμα μια φορά τον Λ.Γκέκα, που πλάσαρε από κοντά και ολοκλήρωσε πανηγυρικά το δικό του Χατ τρικ.