Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ερμής Πηλίου 3 -3 Α.Ο Αναγέννηση Αφρατίου

Ο πρώτος βαθμός για την ομάδα μας φέτος ήρθε σε ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Ερμή Πηλίου στο (παλαιό) γήπεδο Προκοπίου, με σκορ 3-3.
Το παιχνίδι έκρυβε εφιαλτικό ξεκίνημα για την ομάδα μας, καθώς στο 2ο μόλις λεπτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με σουτ απο τη μικρή περιοχή.. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, δεχθήκαμε μέσα με 10 λεπτά και δεύτερο γκολ, γεγονός που έκανε το έργο των παικτών μας ακόμα πιο δύσκολο. Το Αφράτι έμοιαζε κυριολεκτικά χαμένο στον αγωνιστικό χώρο, και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το σκορ έγινε 3-0 υπέρ του Ερμή. Όλοι πίστεψαν σε συντριβή της ομάδας μας, όμως μια φάση στο 46ˊ έδειξε να αλλάζει καπως τη ροή του ματς. Μετά από σύγχιση στη μεγάλη περιοχή του Ερμή, ο Α.Τουλούμης πήρε την κεφαλιά, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η φάση δεν τελείωσε εκεί. Η μπάλα έφτασε στον Μ.Καντούρο, ο οποίος έκανε το σουτ απο τη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Α.Τουλούμη ξανά, που με πλασέ αυτή τη φορά σκόραρε, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 3-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάσεις και για τις δύο ομάδες, όμως το σκορ έμενε στο 3-1. Ο Γ.Πράγιας είχε δυο κλασικές ευκαιρίες να κάνει το 3-2, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς υπό πίεση σούταρε άουτ..
Το Αφράτι έδειχνε να έχει περισσότερη δύναμη και αντοχή μετά το 75ˊκαι έτσι ο προπονητής Γ.Αντωνίου αποφάσισε να κάνει το σχήμα της ομάδας άκρως επιθετικό με αποτέλεσμα στο 87ˊ να κατάφερει να μειώσει σε 3-2, όταν μετά από κερδισμένη μονομαχία.στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στον Α.Τουλούμη που απο την αριστερή πλευρά, έκανε κάθετη μπαλιά στο Δ.Μαργέτη, εκείνος εξουδετέρωσε άμυνα και τερματοφύλακα και σκόραρε πλασάροντας άνετα στη γωνία της αντίπαλης εστίας.
Στη συνέχεια, αφού παίζονταν τα 3 λεπτά των καθυστερησεων, οι παίκτες του Ερμή βρίσκονταν συνέχεια στο έδαφος για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ.Καλαμάτας να δώσει επιπλέον 2ˊ καθυστέρησης.
Στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, η ομάδα μας κέρδισε φάουλ από αριστερά στο κέντρο του γηπέδου. Ο Α.Τουλούμης ανέλαβε την εκτέλεση και συνεργάστηκε πολύ όμορφα με τον Γ.Πράγια, ο οποίος δέχτηκε τη μπάλα χαμηλά αριστερά, "άδειασε" τον αντίπαλό του και πλάσαρε δυνατά και εύστοχα, κάνοντας το 3-3 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!
Με τη σέντρα ήρθε και η λήξη του αγώνα.
Βαθμός ψυχολογίας για τη νεοφώτιστη στην Α2 κατηγορία, ομάδα του Αφρατίου, που οφείλεται αποκλειστικά στην επιμονή, την υπομονή, την ψυχική δύναμη και θέληση των όλων παικτών! 


Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:  ΚΑΤΣΑΡΗΣ Δ. , ΜΕΤΑΞΑΣ Δ. , ΚΟΝΑΝΑΣ Κ. , ΒΑΘΗΣ Χ. , ΔΟΥΚΑΣ Δ. , ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Β. , ΜΑΝΤΑΣ Γ. , ΚΑΝΤΟΥΡΟΣ Μ. , ΜΑΡΓΕΤΗΣ Δ. , ΣΕΦΕΡΛΗΣ Γ. , ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ Α.

 Ενώ ως αλλαγή πέρασαν στο ματς οι: ΚΥΤΙΝΟΣ Σ. , ΠΡΑΓΙΑΣ Γ. και ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ Ν.  Καλή συνέχεια στην ομάδα μας.. όλοι για προπόνηση για να καταφέρουμε και φέτος το καλύτερο δυνατό!