Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

25η Αγωνιστική - Αγώνες

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 25ης Αγωνιστικής για το νότιο όμιλο της Β κατηγορίας έχει ως εξής..

Αναγέννηση Αφρατίου - Α.Ε.Κ Χαλκίδας

Κονίστρες - Ατρόμητος Χαλκίδας

Αναγέννηση Οκτωνιάς - Α.Ο Ζαρήτρων

Κεραυνός Χαλκίδας - Νεάπολη

Ηρακλής Πρασίνου - Καμάρες

Ανδρονιάνοι - Άρτεμις Αγ.Γεωργίου

Αγ.Αθανάσιος - Τραχήλι

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Α.Ο. Αναγέννησης Αφρατίου στο στούντιο του Ευρίπου 90!

Καλεσμένη στην απογευματινή ποδοσφαιρική εκπομπή του ραδιοφώνου του Ευρίπου 90 ήταν απόψε, 8/4, η Αναγέννηση Αφρατίου, την οποία εκπροσώπησαν τρία πρόσωπα.
Στο στούντιο του Ευρίπου 90 βρέθηκε ο Γιώργος Πίσχινας, μαζί με τον Άγγελο Τουλούμη και το Νίκο Νερούτσο, καλεσμένοι από τον Άγη Λαϊνιώτη και τον Αλέξανδρο Θωμά για μια συνέντευξη - συζήτηση εφ όλης της ύλης.
Οι τρεις εκπρόσωποι της ομάδας ερωτήθηκαν τόσο για την πορεία της ομάδας από την επαναφορά της στα γήπεδα το 2010 μέχρι και σήμερα, όσο και για θέματα που αφορούν το ευβοϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα..
Πίσω απ'τα μικρόφωνα...

"Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας τρία χρόνια τώρα, και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τον προπονητή, (αναφέρθηκε και στον προηγούμενο προπονητή Δ.Καπέτη), και όλη τη διοίκηση της ομάδας, διότι όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο αυτό..." δήλωσε ο Γιώργος Πίσχινας.

"Έχουμε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες στην ομάδα μας και όταν μερικές αποφάσεις (διαιτητικές) σου φέρνουν άσχημα αποτελέσματα, δεν είναι δύσκολο να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν με χαμηλή απόδοση. Ευτυχώς το κλίμα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια της ομάδας είναι τέτοιο που δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για απογοήτευση, κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε φέτος..."
είπε ο Άγγελος Τουλούμης,

ενώ ο Νίκος Νερούτσος συμπλήρωσε προς το τέλος: "Έχουμε δεχτεί αρκετή πίεση στα τελευταία παιχνίδια..ελπίζουμε το τελευταίο παιχνίδι - μπαράζ με τον Ερμή Πηλίου να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, να νικήσει ο καλύτερος, και εύχομαι προσωπικά εμείς να είμαστε οι καλύτεροι στο συγκεκριμένο ματς, μιας και σε τέτοια παιχνίδια χαμογελάει μόνο η μία ομάδα..."
Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Αφρατίου  Νερούτσος Νίκος και Τουλούμης Άγγελος

Στα Μπαράζ για την άνοδο κόντρα με τον Ερμή Πηλίου!

Ο Ερμής Πηλίου θα βρεθεί στο δρόμο της Αναγέννησης Αφρατίου τελικά στον μονό αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Θα ακολουθήσει ανάλογη ανάρτηση όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου - Κεραυνός Χαλκίδας 3-1

       Σε ένα παιχνίδι που απ'την αρχή έδειξε ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο,δυνατό και θα προσφέρει συγκινήσεις, η Αναγέννηση Αφρατίου πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του Νοτίου ομίλου στη Β'κατηγορία της Ευβοιας.
Το ματς ξεκίνησε δυνατά με το Αφράτι να δείχνει επιθετικό χανοντας μια ευκαιρία νωρίς όταν από κοντινή κεφαλιά του Α.Τουλούμη, ο Α.Ντουμάνης ήταν εκεί που έπρεπε και κράτησε το 0-0.
Αμέσως μετά το ματς άρχισε να χάνει την ποιότητά του, με τις δυο ομάδες να παίζουν ένα -όχι και τόσο- όμορφο ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Κεραυνού όμως να βρίσκει ρυθμό κάποια στιγμή και  να καταφέρνει να κλείσει το Αφράτι στην άμυνά του για περίπου 3 λεπτά, με αποτέλεσμα να καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ με κεφαλιά του Παπαγρηγορίου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ..
        Μετά το γκολ που δέχτηκε το Αφράτι , μούδιασε ακόμα περισσότερο, παρόλα αυτά όμως κατάφερε να απαντήσει επίσης από στημένη φάση. Έπειτα από κόρνερ από τα δεξιά, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά - πάσα προς τον συνήθη ύποπτο πλέον, Κ.Μούντριχα, και εκείνος από κοντά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1, φέρνοντας το ματς στα ίσια λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Αυτή δεν ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου όμως. Πολύ λίγα λεπτά μετά, ο Α.Τουλούμης μπήκε στην περιοχή του Κεραυνού από τα δεξιά, ανατράπηκε καθαρά και κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει. Η τύχη δεν του έκανε το χατίρι όμως καθώς ο Α.Ντουμάνης διάλεξε τη σωστή γωνία και απέκρουσε, κρατώντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
        Το Β ημίχρονο ξεκίνησε και στον αγωνιστικό χώρο η Αναγέννηση Αφρατίου μπήκε έχοντας φορέσει τα "καλά της". Από την αρχή ξεκίνησε δυνατά, δημιούργησε φάσεις, ανέβασε την άμυνά της και δεν επέτρεψε στον Κεραυνό να απειλήσει. Έλειπε όμως το γκολ, και όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, οι αλλαγές του Δ.Μπούρικα αποδείχθηκαν χρυσές για μια ακόμη φορά.
Ο Χ.Καντούρος πέτυχε το πολυπόθητο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα,με σουτ από την περιοχή, γράφοντας το 2-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς, ενώ ο Λ.Γκέκας σφράγισε οριστικά τη νίκη και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας στις καθυστερήσεις... και οι δύο παίκτες είχαν μπει στο ματς λιγα λεπτά νωρίτερα!
Η Αναγέννηση Αφρατίου πλέον κατακτά και μαθηματικά τη 2η θέση του πρωταθλήματος και οδηγείται σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
(Πιθανότερος αντίπαλος μοιάζει ο Ερμής Πηλίου, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο..)

Αναγέννηση Οκτωνιάς - Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου 1-4

Ίσως στο πιο καλό της παιχνίδι φέτος, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο "διπλό" στο γήπεδο του Αυλωναρίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Οκτωνιάς και διατηρησε την ασφαλή της απόσταση απο την 3η θέση της βαθμολογίας.
Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και στα πρώτα λεπτά και πάλι έγινε το 0-1 έπειτα από μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Α.Αγγελή.
Η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα για την Οκτωνιά μετά από μια στημένη φάση, η μπάλα κόντραρε σε πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Δ.Κατσαρή.
Απο εκει και πέρα η ομάδα μας βρήκε σιγά σιγά ρυθμό και άρχισε να κάνει ευκαιρίες τις οποίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.
Το Β ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελειωσε το πρώτο, με το Αφράτι συνεχώς στην επίθεση, και μετά απο αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το 1-2 με το Ν.Νερούτσο  να πλασάρει σωστά από πολύ πλάγια θέση. Το δεύτερο γκολ αφύπνισε για τα καλά την ομάδα μας που ξεκίνησε να παίζει όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ενώ σημειώθηκαν δυο ακόμα γκολ από τον Κ.Μούντριχα που έγραψε το τελικό 1-4. Η νίκη αυτή μας κρατάει μόλις 3 βαθμούς (σε 3 παιχνίδια) μακριά από τη μαθηματική κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.