Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Α.Ο. Αναγέννησης Αφρατίου στο στούντιο του Ευρίπου 90!

Καλεσμένη στην απογευματινή ποδοσφαιρική εκπομπή του ραδιοφώνου του Ευρίπου 90 ήταν απόψε, 8/4, η Αναγέννηση Αφρατίου, την οποία εκπροσώπησαν τρία πρόσωπα.
Στο στούντιο του Ευρίπου 90 βρέθηκε ο Γιώργος Πίσχινας, μαζί με τον Άγγελο Τουλούμη και το Νίκο Νερούτσο, καλεσμένοι από τον Άγη Λαϊνιώτη και τον Αλέξανδρο Θωμά για μια συνέντευξη - συζήτηση εφ όλης της ύλης.
Οι τρεις εκπρόσωποι της ομάδας ερωτήθηκαν τόσο για την πορεία της ομάδας από την επαναφορά της στα γήπεδα το 2010 μέχρι και σήμερα, όσο και για θέματα που αφορούν το ευβοϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα..
Πίσω απ'τα μικρόφωνα...

"Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας τρία χρόνια τώρα, και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τον προπονητή, (αναφέρθηκε και στον προηγούμενο προπονητή Δ.Καπέτη), και όλη τη διοίκηση της ομάδας, διότι όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο αυτό..." δήλωσε ο Γιώργος Πίσχινας.

"Έχουμε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες στην ομάδα μας και όταν μερικές αποφάσεις (διαιτητικές) σου φέρνουν άσχημα αποτελέσματα, δεν είναι δύσκολο να σκύψουν το κεφάλι και να συνεχίσουν με χαμηλή απόδοση. Ευτυχώς το κλίμα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια της ομάδας είναι τέτοιο που δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για απογοήτευση, κι έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε φέτος..."
είπε ο Άγγελος Τουλούμης,

ενώ ο Νίκος Νερούτσος συμπλήρωσε προς το τέλος: "Έχουμε δεχτεί αρκετή πίεση στα τελευταία παιχνίδια..ελπίζουμε το τελευταίο παιχνίδι - μπαράζ με τον Ερμή Πηλίου να είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, να νικήσει ο καλύτερος, και εύχομαι προσωπικά εμείς να είμαστε οι καλύτεροι στο συγκεκριμένο ματς, μιας και σε τέτοια παιχνίδια χαμογελάει μόνο η μία ομάδα..."
Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Αφρατίου  Νερούτσος Νίκος και Τουλούμης Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου