Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αναγέννηση Οκτωνιάς - Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου 1-4

Ίσως στο πιο καλό της παιχνίδι φέτος, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο "διπλό" στο γήπεδο του Αυλωναρίου με αντίπαλο την Αναγέννηση Οκτωνιάς και διατηρησε την ασφαλή της απόσταση απο την 3η θέση της βαθμολογίας.
Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά και στα πρώτα λεπτά και πάλι έγινε το 0-1 έπειτα από μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια του Α.Αγγελή.
Η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα για την Οκτωνιά μετά από μια στημένη φάση, η μπάλα κόντραρε σε πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Δ.Κατσαρή.
Απο εκει και πέρα η ομάδα μας βρήκε σιγά σιγά ρυθμό και άρχισε να κάνει ευκαιρίες τις οποίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.
Το Β ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελειωσε το πρώτο, με το Αφράτι συνεχώς στην επίθεση, και μετά απο αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήρθε το 1-2 με το Ν.Νερούτσο  να πλασάρει σωστά από πολύ πλάγια θέση. Το δεύτερο γκολ αφύπνισε για τα καλά την ομάδα μας που ξεκίνησε να παίζει όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ενώ σημειώθηκαν δυο ακόμα γκολ από τον Κ.Μούντριχα που έγραψε το τελικό 1-4. Η νίκη αυτή μας κρατάει μόλις 3 βαθμούς (σε 3 παιχνίδια) μακριά από τη μαθηματική κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου