Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Άρτεμις Αγ.Γεωργίου - Α.Ο. Αναγέννηση Αφρατίου 2-2



Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που έγινε στο Αυλωνάρι, η Αναγέννηση Αφρατίου ήρθε ισόπαλη με την Άρτεμη Αγ.Γεωργίου, με σκορ 2-2.
Το ματς ήταν σχετικά αδιάφορο, παρόλα αυτά αποδείχθηκε θεαματικό με το Αφράτι από νωρίς να προηγείται με γκολ του Π.Τρίκκα (στο 13ο λεπτό) , που πλάσαρε έξυπνα τον αντίπαλο τερματοφύλακα , ενώ η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 20' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Shehu.
Στο 43' ο Λ.Γκέκας έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ το Αφράτι με ψύχραιμο πλασέ από την περιοχή, ενώ στο 44' ήρθε ξανά η ισοφάριση από την Άρτεμη για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ,καθώς στο Β'ημίχρονο, η ομάδα μας κατάφερε να κάνει πολλές καλές ευκαιρίες, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή μέρα και κράτησε την ισοπαλία και το βαθμό για την ομάδα του.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ : Μολαρης ( 46' Ζαχαριας ) - Μωραιτης - Σουτι - Δαριβερης - Βασιλειου - Σκουρλης - Shehu - Τσαουσης ( 46' Λιαπης -  73' Μουντριχας ) - Σαμαρας - Αιδινης - Τσιρεκης 

ΑΝΑΓ. ΑΦΡΑΤΙΟΥ :   Πισχινας - Βαθης - Τσακνακης - Πετρακης - Μαργετης ( 23' Κονανας ) - Μαντας - Τρικας ( 46' Σαμαρτζης ) - Καντουρος - Νερουτσος - Αγγελης ( 46' Χαραλαμπους ) - Γκεκας 

 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Θεοδώρου - Σιαπλαουρας - Τσότσου



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου